Blog Full Both Sidebar

Caption aligned here
Satya Yoga - Retreat
Dragii mei, Va anunt cu entuziasm si recunostinta ca am reusit, inspirata fiind de catre voi, sa organizez acest eveniment de suflet care imi aduce o bucurie imensa, bucurie pe care abia astept sa o impartasesc cu voi.
Read More
Cu bucurie, te anunt ca aceasta este invitatia ta la evenimentul de lansare al conceptului Satya Yoga. Vino intr-un cadru intim, linistit si sigur, asa cum ai nevoie pentru a te simti sustinut in calatoria ta.
Read More
Ce este Yoga? Yoga este un sistem cuprinzator de bunastare care se extinde cu mult dincolo de asane (posturi fizice de yoga). Este literalmente un mod de a trai. Yoga a fost creata pentru a aduce o constientizare crescuta nu numai asupra corpului, ci si a gandurilor,...
Read More
Adevaratul sens al yoga este unirea corpului, mintii, sufletului si spiritului. Conform Yoga, suferim din cauza iluziei separarii dintre constiinta noastra individuala de Constiinta Universala sau Brahman. Yoga Sutrele sunt practice pentru a va ghida calatoria spirituala de a va aminti acea uniune. In cele...
Read More

Case Studies

About Us

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui.

Text Widget

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot.

Recent Articles

Satya Yoga - Retreat
Yoga and Wine Retreat
august 12, 2021
Satya Yoga – Lansare
iulie 4, 2021

Post Category