Blog Full Both Sidebar

Caption aligned here
Dragii mei, Va invit cu bratele deschise la urmatorul eveniment marca Satya Yoga. Acesta se va desfasura in mijlocul naturii, intr-o livada de meri de 8000 mp intr-o locatie premium - The Place - Craita Merelor.
Read More
NEW BEGINNINGS YOGA RETREAT
Va anunt cu entuziasm si bucurie ca am stabilit data celui de-al doilea retreat marca Satya Yoga. Acesta se va desfasura intr-o oaza de liniste la marginea padurii, in apropierea orasului Sibiu, o locatie special creata pentru suflet: Forest Villa - Detox & Mindfulness.
Read More
Satya Yoga - Retreat
Dragii mei, Va anunt cu entuziasm si recunostinta ca am reusit, inspirata fiind de catre voi, sa organizez acest eveniment de suflet care imi aduce o bucurie imensa, bucurie pe care abia astept sa o impartasesc cu voi.
Read More
Cu bucurie, te anunt ca aceasta este invitatia ta la evenimentul de lansare al conceptului Satya Yoga. Vino intr-un cadru intim, linistit si sigur, asa cum ai nevoie pentru a te simti sustinut in calatoria ta.
Read More
Ce este Yoga? Yoga este un sistem cuprinzator de bunastare care se extinde cu mult dincolo de asane (posturi fizice de yoga). Este literalmente un mod de a trai. Yoga a fost creata pentru a aduce o constientizare crescuta nu numai asupra corpului, ci si a gandurilor,...
Read More
1 2

Case Studies

About Us

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui.

Text Widget

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot.

Recent Articles

Surrender to nature – Yoga Retreat
mai 15, 2022
NEW BEGINNINGS YOGA RETREAT
New Beginnings Retreat
februarie 24, 2022
Satya Yoga - Retreat
Yoga and Wine Retreat
august 12, 2021

Post Category